www.folkeoplysningskompetencer.dk

e-værktøj - hvordan gør jeg?

E-værktøjet er først og fremmet tænkt til brug i forbindelse med et kursus på en af de folkeoplysende skoler: aftenskoler, højskoler, frie fagskoler, daghøjskoler, produktionsskoler, ungdomsskoler, efterskoler eller folkeuniversitetet.
Det kan også bruges i andre situationer, hvor du har brug for at kunne sætte ord på dine realkompetencer – f.eks. som forberedelse til en jobansøgning eller ansøgning om optagelse på uddannelse.
Du kan udfylde skemaet alene, men det er en stor fordel at have nogen at sparre med undervejs eller til sidst.

Hvis du vil bruge e-værktøjet i forbindelse med foreningsarbejde eller frivillige aktiviteter, så gå i stedet til foreningskompetencer.dk eller frivillighedskompetencer.dk

E-værktøjet til realkompetenceafklaring – trin for trin

E-værktøjet til gennemsyn - printvenlig udgave

Start på kompetenceprofil
NB: Hvis du ønsker at afbryde arbejdet med e-værktøjet undervejs, kan du gemme dine data og fortsætte på et senere tidspunkt.
Klik på Afbryd og gem forløb i skærmens nederste højre hjørne og følg instruktionen.
På samme måde kan du gemme din afsluttede kompetenceprofil i op til et halvt år, så du kan gå tilbage og rette eller tilføje noget inden for den periode. Derefter gemmes dokumentet ikke længere centralt.
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)